21 Ara 2006

takıntı

Biri cep numaranızı sorduğunda aniden elinizi cep telefonunuza atar mısınız? Daha sonra karşınızdakinin size "hala numarasını bilmiyor" diye düşündüğünü zannedip anlamsızca paniğe kapılır mısınız? Daha sonra "cep numaramın ne işi var benim telefonumda" diye kendinizi avutup, şaşkınlığınızı karşınızdakinin üstüne atıp rahatlar mısınız?

Yolda bastığınız türde taşa basmamaya (çapraz basma vb.) dikkat eder misiniz? Eğer yanlış bastıysanız geri donup doğru basar mısınız? Sonra bu eylemden sıkılıp niye böyle bir şeyle uğraşıp zaman harcadığınızı düşünür müsünüz?

Yatmadan önce televizyonu kapatmadan, kanalları dolaşıp "Tas gibi bi hatun çıksa da kafaya onu kaydedip yatsak rüyada ise yarar belki" dediğiniz olur mu?

Hiç yolda yürürken yanda gördüğünüz dilenciye para atacağınız zaman etrafa bir bakıp öyle atar mısınız? Eğer yanınızda bir kaç fıstık varsa cebinizdeki 10 yada 50 kuruşları atmakla atmamak arasında gidip gelir misiniz? En sonunda artistlik olsun diye çıkarıp 5 milyon atar mısınız? Daha sonra pişman olup geri almayı düşünür müsünüz?

Yolda giderken sendelediğinizde etraftakilerin anlamamaları için saçma sapan hoplama ve zıplama hareketleri yapar mısınız?

Test çözerken 3 kere üst üste aynı şıkkı işaretledikten sonra dördüncüyü garanti farklı bir şık yapar mısınız? Dördüncüde bariz aynı şıksa diğer şıkları kontrol edip onlardan birini değiştirmeye çalışır mısınız?

Olurda bir gün aynı anda osurup, geğirip, hapşırdığınız zaman, kalbinizin duracağına inanır mısınız?

İstanbul'da iki yaka arasında çalışan bir otobüsle bir taraftan diğer tarafa geçtiğinizde, aynı yaka içinde seyahat etmek için otobüse binenlere içten içe bir gıcıklık duyar mısınız? Sanki otobüsün sadece yakalar arası kullanılması etikmiş gibi düşünür müsünüz?

Asansörde burnunuzu kurcalarken aynanın arkasında kamera olma olasılığına karşı sırtınızı aynaya döner misiniz ya da bu ihtimal aklınıza geldiğinde elinizi burnunuzdan çekip efendi insan moduna girer misiniz?

Hiç yorum yok: