27 Şub 2007

şahane bir weblog açılmış şahane :)

23 Şub 2007

gözzz zzz vzzz


gene bekleriz annem!

minibüste

-müsade edermisiniz inecem ben?
-daha az önce inmedin mi sen arkadaşım?
-bilader!başkası indi ben mi indim?
-madem sen diildin inen niye sinirleniyorsun?
-arkadaşım inmek istiyorum!
-inmek istiyorsan daha önce inmeyecektin orda!

yolda

-vaay basri abi nerelerdesin sen yahu??
-izmirdeydim.
-şuanda izmirdemisin abi?
-burdayım ya lan?
-bende diyorum sesin çok yakından geliyor.!

ordan burdan





süper denklem



doktorda

-azgın teke sendromu var sizde!!!!
-ama doktor bey hafif bir öksürüğüm var diyorum...şurup istiyorum ben...
-soyun laann çabuk soyuun..!!!
-aman..!!??
-şurup gibiyim şuruuup!!!!

balıkçıda

-iki kilo hamsi istiyorum
-size balık vermek yerine balık tutmasını öğretiyim isterseniz
-hayatım kurs görecek vaktim yok..misafirim var evde ver şu hamsiyi de gideyim
-diyelim verdim yiyeceksiniz bitecek abi...sonra ne olacak?
-ustan nerde senin?
-sopa almaya marangoza gitti...

takıntı

Bakkala girerken "Selamın aleyküm" mü yoksa "Merhaba" demeyi mi tercih edeceğinizi düşünür müsünüz? Eğer bu bir tekel bayii ise "Selamın aleyküm" demenin sattıkları alkolle bağdaşmadığını düşünerek "Merhaba" demeyi tercih eder misiniz?

Asansörün başka katta olduğunu görünce kapıyı açıp asansör boşluğuna bakmak için asansör kapısını zorlar mısınız? Kapı açılmadığında herhangi bir tehlike olmadığını düşünüp kendinizi huzur dolu hisseder misiniz?

Muftakta aklınıza bir şey geldiğinde, oturma odasına doğru yürüken bu şeyi unutursanız hatırlamak için mutfağa döner misiniz?

İşyerinizde tuvalete girdiğinizde cep telefonu yanınızda ise birinin sizi telefonu melodinizden tanımasın diye sessize alır mısınız?

Sizden kültür veya seviye olarak daha küçük gördüğünüz kişinin cep telefonunun markası ve modeli sizinkiyle aynıysa kendinizi kötü hissedip telefonunuzu değiştirmek ister misiniz?

E'leri ezerek söyleyen insanları ezmeyi istediğiniz olur mu?

Tuvalete girmeden önce kapıya vurmanıza ve içerden ses gelmemesine rağmen kapıya tekrar vurur musunuz? Hatta yine cevap alamasanız bile kapıyı yavaşça ve çekinerek açar mısınız? Olayı daha da abartıp tuvaletin bir kısmını gördükten sonra dahi acaba kapının arkası boş mu diye kapıyı sonuna kadar açar iyice emin olur musunuz?

Kitap okurken ne kadar az okuduğunuzu görmemek için sayfayı çevirirken kaçıncı sayfada olduğunuza bakmamaya özen gösterir misiniz?

Geceleri saati sabah kalkmanız gereken saatten 10 dakika daha erkene kurar mısınız? Sabah ise alarm çaldığında onu 10 dakika sonra tekrar çalmaya ayarlar mısınız? Böylelikle 10 dakika daha fazla uyuduğunuzu zanneder misiniz? Uyandıktan sonra ne salakça bir şey yapıp uykunuzu böldüğünüzü farkeder misiniz? Yine de ertesi gece aynı hareketi tekrarlar mısınız? Bu "mısınız" sorularının bitmeyeceğini düşünerek paniğe kapılıp paranoya yapar mısınız?

Birine çelişkiye düştüğünüz bir şeyi sorduktan sonra "Bilmiyorum" cevabını alınca, sanki az önce o soruyu soran siz değilmişsiniz gibi -karşınızdaki kişinin bilmemesinden kuvvet alarak mıdır nedir- cevabı kendiniz verip, o kişiyi de verdiğiniz cevabın doğru olduğuna inandırmaya çalışır mısınız?

Nefes alma eylemine odaklanınca, nefes almanın bir anda istemli bir eyleme dönüştüğünü fark eder misiniz? Normalde farkında olmadan nefes aldığınızı ama bunu sadece nefesinizi düşünmezken yapabildiğinizi anlayıp aklınızdan çıkarmaya çalışır mısınız?

neden?

Neden hasta olununca şifayı kaptım denir? Şifa iyi bir şey değil midir? İyileşmek anlamına gelmez mi?

Neden pazartesi trafiği ve cuma trafiği, çilesiyle, curcunasıyla pek bir meşhurdur? Neden bu durum hafta başı işe gidiş stresine, hafta sonu da işten kaçıp eve dönüş telaşına bağlanır? Bu kadar insan hafta ortasında işe gidip gelmemekte midir? Pazartesi gidip cuma akşamı mı dönmektedir? Nedir?

Bir defa da olsa Windows'un "Sorun gider" tuşuna basıp sorununu giderebilmiş bir insanoğlu var mıdır?

Neden Yabancı Damat dizisinde Yunanlılar kendi aralarında Türkçe konuşuyorlar?

Hiçbir yerde “şarz” diye bir kelime olmadığı halde neden insanlar ısrarla “şarj” yerine bu kelimeyi kullanırlar?

tembel hayvan(Sloth)

Ford SYNUS

ergonomik sandalye

dekoratif yastıklar

17 Şub 2007

gözzz

hapishane de tur

güzeller serisi

denge

bad! roboot

pek çok işe yarayan japon işi robot

uçan vatoz

eski hesap makineleri

ilginç mousepad ler

korumalı saatler

4 8 15 16 23 42

Norveçte paranın üstünde LOST dizisine ait numaralar...

15 Şub 2007

Amerikanın savaşı


bitmez bu adamların savaşı

tehlikeli işler

Legodan silahlar

9 Şub 2007

8 Şub 2007

irak ta bu gune kadar ne kadar kisi olmus??

iraq

takinti

Eskiden aşık olduğunuz ama itiraf edemediğiniz aşkınızı görmek için yolu uzatmak pahasına onun evinin sokağından geçer misiniz? Geçip de göremeyince bir daha geçer misiniz? Bir daha geçtiğinizde de yoksa taşınmış olabileceğini düşünür müsünüz?

İlk kez bir bara gittiğinizde daha önceden de içki alışkanlığınız yoksa ortamda rezil olmamak için diğer arkadaşlar ne isterse aynısından ister misiniz? Genelde gelen o içi su dolu fıçı birayı içerken suratınız şekilden şekile girer mi?

Otobüste ineceğiniz durağı bilmemenize rağmen etraftaki DişiCanlara rezil olmamak için susmayı tercih eder misiniz? Hatta bunun için son durakta inip boş bir otobüsle geri dönerken şoförün kulağına fısıldayarak sormayı bile göze alır mısınız?


İşyerinde müdürünüz sizi odasına her çağırdığında aranızda bir sorun olmamasına veya bir yanlışınız olmamasına rağmen kıllanır, "Aha şimdi sıçtık!" der misiniz?

Evde tek başınıza kaldığınız zaman, rahat rahat oturup keyif yapmadan önce; pencereyle koltuk arası, balkon, perdeyle duvar arası, dış kapının önü, televizyonun arkası gibi sapık bir katilin çıkma olasılığının aslında %0 olduğunu bildiğiniz ama kendinizi tutamayıp kontrol etme ihtiyacı duyduğunuz yerler olur mu?

Televizyon izlerken iki kanalda da aynı reklam varsa, bu iki kanala sırayla zapping yapıp aradaki saniye farkını çözmeye çalışır mısınız?

Bilgisayar monitörünün gözüktüğü bir ortamda bir şeyler yazarken, sohbet ederken arkanıza dönüp birisi monitörü izliyor mu diye bakar mısınız?

Winampta çalan müziğin listenin en ortasında konumlanmış olmasına dikkat eder misiniz? Şarkı aşağılarda duruyorsa rahatsız olur musunuz?

İş görüşmelerinde, mülakata girmeden önce alındığınız odada yalnız beklerken "Acaba buraya dinleme cihazı veya kamera koydular mı?", "Acaba hareketlerimi izliyorlar mı?", "Acaba şirket hakkında neler konuştuğumu dinleyip bana karşı koz olarak kullanırlar mı?" şeklinde düşünerek her davranışınıza azami özen gösterir, sağda solda kamera vs. arar mısınız?

sahene bir oyun

ilginc tasarimli site

bush u giydirmece

ilginc saat

Web odulleri

kagit katlayalim