7 Nis 2007

takıntı

Yediğiniz bir şeyi bir kaç kez elinizden düşürünce o şeyin yenilmeyi istemediğini düşünür müsünüz?

Cep telefonu ile konuştuktan sonra kaç kontör kaldı mesajında kalan kontör sayısını tahmin eder misiniz?

Kendinizle ilgili tiksindiğiniz bir hadiseyi dost meclisinde anlatabilmek için başına "Bir arkadaşımın başına ne gelmiş" takısını ilave eder misiniz? Biri size bu şekilde bir şey anlattığında içinizden "Hade len!.." diyip güler misiniz? Sonra insanların da sizinkileri yemediğini düşünüp gene de bu taktiğe devam eder misiniz?

Messenger'ınızdaki kişilerin dinlediği müziklere bakıp onların ruh halini anlamaya çalışır mısınız? Kendiniz kırosallığı yüksek şarkılarda karizmayı sarsmamak adına "Ne dinliyorum" özelliğini kapatır mısınız? İki yüzlü müsünüz? :)

Birine İngilizce bir kelimeyi söylerken o kişinin anlaması için yazıldığı şekilde okuyunca etrafınızdaki diğer kişilere rezil olmamak için daha sonra doğru okunuşunu söyler misiniz?

Cebinizde değişik büyüklükte bozuk paralar olduğunda elinizi cebinize sokup paraları büyüklüğüne göre sıraya koymaya çalışır mısınız? Sıraya koyduktan sonra hepsini bir anda cebinizden düzgünce çıkarıp doğru sıraladığınızı görünce garip bir haz duyar mısınız? Yine aynı şekilde cebinizdeki bozuk paraların değerini büyüklüklerine göre tahmin etmeye çalışır mısınız?

Hiç yorum yok: