30 Kas 2006

Toyota'nın Türkiye'de yayınlanmayan ilginç reklamı

ilginç bilardo gösterisi

göz

kan uykusu

24 Kas 2006

soykırım ve tazminat

Yahudiler Hitlerin elinden kurtulduklarında hiçbirşeyleri kalmamıştı . Bırakın devlet kurmayı yiyecek ekmekleri dahi yoktu . Ancak uluslarası camia Almanyanın soykırım yaptığını kabul ettiğinde yahudilere tazminat yolu açılmış oldu . Yahudiler açtıkları davalarla neredeyse tüm alman şirketlerini ve alman bankalarını tazminata mahkum ettirdi . Bugün satılan bir Mercedesten bile belli oranda İsrail hükümetine pay gidiyor ve bu durum gizli değil, zaman zaman gündeme geliyor. İsrail bugün dünyanın en zengin ülkelerinden biri . Ülkelerinde nükleer reaktörlerden tutun en son teknolijiye sahip uçak fabrikaları bile var .

Ancak Hitler döneminde dünyanın en zengin ve en gelişmiş ülkesi olan Almanya bir dönem toparlanmış gibi görünse de belini doğrultamadı .Ekonomisi son 10 yıldır gittikçe kötüleşiyor .

Ermenistan çok fakir bir ülke . Hiçbişeyleri yok . Açlar . Sanayileri , markaları hiçbişeyleri yok . Avrupanın lider ülkesi Fransanın bu soykırımı tanıyıp bize tazminat davası açılması yolunu açması bir anda tüm diğer ülkelere sıçrayacak . Şu an ciğerci kapısında bekleyen kediler gibi ellerinde dosya bekleyen ermenistan hükümeti açacağı binlerce tazminat davası ile Türkiyeyi çok zor duruma düşürecek . Zaten belimiz kurulduğumuz günden beri bükük duruyor , bu tazminatlar Osmanlıyı çökerten kapitilasyonlar gibi bizi de çökertecektir .

Siyasi görüşün ne olursa olsun , bu memleketin insanıysan bu maili yayabildiğin kadar yay , şu bilinçsiz halkını uyarmaya çalış .

Fransız markalarından alışveriş yapma , 3 kuruş fazla ver , 2 adım fazla yürü başka marka kullan . Cebin haysiyetinin önüne geçmesin .

http://www.emrex2.blogspot.com/

22 Kas 2006

örümcekler

mp3

bedava mp3 indirebileceginiz bir blog

yarasa resimleri


Pagani Zonda F

ilginç trafik ışığı

ilginc ampuller

Bira Kutusu Sanati

EFES PILSENIN DUZENLEMIS OLDUGU YARISMADAN ORNEKLER

13 Kas 2006

1 Kas 2006

cia factbook cia in bilgi bankasi

haritalar,milletler arasi kisaltmalar,tum dunya ulkeleri
hakkinda bilgiler bulmak mumkun
Turkiye